Regisztráció, részvétel feltételei.

Regisztráció

Weboldalunk, elérhető regisztráció nélkül is, viszont vannak menüpontok, amelyek csak regisztrációval érhetők el.

A regisztráció egy féleképpen, két módon történik.

Elsőként egy elsődleges regisztrációt kell elvégezni, amely alap információt gyűjt a felhasználóról, valamint engedélyt szerez egyes menüpontokhoz, a weboldalon pl.: A fórumban történő hozzászólás.

A másodlagos regisztrációval, hozható létre új rádió admin, ehhez természetesen elkel végezni az előbbiekben említett elsődleges regisztrációt.

Személyes adatok gyűjtésé és feldolgozása.

A program igénybevételéhez, és a weboldal használatához, semmilyen személyes adatot nem kérünk, csupán egy érvényes email címet kell megadni. Előfordulhat, hogy személyes adatokra is szükségünk van. erről bővebb leírást az általunk alkalmazott Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat részletesebben.

Azzal, hogy ön meglátogatja weboldalunkat, elfogadja felhasználási feltételeinket.

Azzal, hogy ön regisztrál weboldalunkra, elfogadja a regisztrációra vonatkozó feltételeinket.

Regisztráció, részvétel feltételei új rádió admin regisztrálásnál.

Tisztelt vendégünk. Felhívjuk figyelmét, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha elolvasta, és megértette a regisztrációra vonatkozó feltételeinket. A VRA-PRO rádió adminisztrációs felületben történő regisztrálás, teljesen díjmentesen történik. A VRA-PRO rádió adminisztrációs felület bárki számára elérhető és használható. Kijelentjük, hogy a VRA-Pro beta project manager, nem áll semmilyen vállalattal, szervezettel kapcsolatban, a program teljesen magánkézben üzemel és a tulajdonosa programozza azt. Ennek ismeretében, ismertetjük jógainkat. A szellemi program 5 napig díjmentesen használható, ezt követően támogatás jellegeként kérhetünk anyagi hozzájárulást, amelyre senkit nem kötelezhetünk. 5 napot követően a regisztrációt megszüntethetjük, anyagi hozzájárulás fejében a program tovább használható. A programot negyedéves támogatással tudjuk tovább üzemeltetni a felhasználó részére. A negyedéves díj legfeljebb 5,000 forint, amelyt egy magán bankszámlára kel befizetni, természetesen egy közös egyeztetést követően. Mivel egy nonprofit tevekénységről beszélünk, így minden anyagi hozzájárulást, a serverek, fenntartására, valamint a programozásra fordítunk. Bízunk benne, hogy elvárásaink nem tántorította el a díjmentes regisztrációtól. Regisztráció

Utoljára modosítva: 2020 06 20.